Termeni & Condiții

1. Introducere

Bine ați venit pe site-ul nostru. Prin accesarea și utilizarea acestui site, vă angajați să respectați următorii termeni și condiții de utilizare, care împreună cu politica noastră de confidențialitate guvernează relația cu dumneavoastră în contextul acestui website.

2. Utilizarea site-ului

Acest site oferă informații generale și este destinat exclusiv uzului personal al utilizatorilor. Este interzisă folosirea site-ului pentru scopuri ilegale sau într-un mod care ar putea prejudicia funcționarea acestuia sau a altor utilizatori.

3. Drepturi de proprietate intelectuală

Conținutul site-ului, inclusiv textele, grafica, logourile și imaginile, sunt proprietatea noastră sau a licențiatorilor noștri și sunt protejate de legile privind drepturile de autor și marcile comerciale. Este interzisă utilizarea acestor materiale fără acordul scris prealabil al proprietarului.

4. Limitarea răspunderii

Nu suntem responsabili pentru nicio pierdere sau daună care ar putea rezulta din utilizarea acestui site sau din incapacitatea de a utiliza site-ul. De asemenea, nu garantăm exactitatea sau completitudinea informațiilor prezentate.

5. Link-uri către alte site-uri

Site-ul nostru poate conține link-uri către alte site-uri externe. Nu avem control asupra conținutului acestor site-uri și nu suntem responsabili pentru materialele de pe aceste site-uri externe.

6. Modificări ale termenilor și condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții fără notificare prealabilă. Modificările vor fi efective imediat ce au fost postate pe site.

7. Legislația aplicabilă

Acești termeni și condiții vor fi guvernați și interpretați conform legislației [țara/jurisdicția], iar orice dispute legate de acestea vor fi supuse exclusiv jurisdicției instanțelor din acea zonă.

8. Contact

Pentru orice întrebări sau solicitări legate de termenii și condițiile de utilizare, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe site.