Politică de confidențialitate

1. Introducere

Suntem dedicați protejării confidențialității vizitatorilor și utilizatorilor site-ului nostru. Această politică de confidențialitate explică modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile personale ale persoanelor care vizitează sau folosesc serviciile noastre.

2. Informații colectate

Colectăm informații personale atunci când utilizatorii ne furnizează aceste date prin formularele de pe site, cum ar fi înregistrările, abonamentele la newsletter sau prin intermediul formularelor de contact. Aceste informații pot include numele, adresa de email, numărul de telefon, și alte detalii personale.

3. Utilizarea informațiilor

Utilizăm informațiile colectate pentru a furniza și îmbunătăți serviciile noastre, pentru a răspunde solicitărilor utilizatorilor, și pentru a comunica informații utile prin buletine informative sau notificări. De asemenea, putem folosi datele pentru a îmbunătăți securitatea site-ului.

4. Păstrarea datelor

Păstrăm informațiile personale atâta timp cât este necesar pentru scopurile pentru care au fost colectate sau pentru a respecta cerințele legale.

5. Securitatea datelor

Implementăm măsuri de securitate tehnice și organizatorice pentru a proteja datele personale împotriva accesului neautorizat, modificării, divulgării sau distrugerii.

6. Drepturile utilizatorilor

Utilizatorii au dreptul să solicite accesul la informațiile lor personale, să rectifice orice date incorecte sau să solicite ștergerea datelor personale, conform legislației aplicabile.

7. Modificări ale politicii de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate ori de câte ori este necesar. Orice modificări vor fi postate pe această pagină.

8. Contact

Pentru întrebări sau nelămuriri legate de această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile furnizate pe site.